united-kingdom.png
finland.png

kuka olen?

Olen 21 vuotias neitokainen Suomesta nimeltäni Noora. Suosikkijuttujani on kaikenlainen luova, kuten vaikka piirtäminen, sekä videopelien pelaaminen ja kissojeni kanssa oleskelu. Opiskelen tällä hetkellä visuaalista suunnittelua Oulun ammattikorkeakoulussa. Tilaustyöt ovat avoinna.

Olen hyvin kiinnostunut animaatioista ja muista tarinankerronnallista tavoista vaikkakin jaan hyvin harvoin näitä kyseisiä tarinoita. Tämän hetken suuri projektini on sarjakuva jonka haluaisin julkaista kirjaksi. Pidän myös muiden asioiden ohella luovasta tuottamisesta kuten vihkojen ja kalenterien tekemisestä.

moikka!

sähköposti

Onko noussut tarve ottaa minuun yhteyttä? Kysymyksiä, tilaustöitä, rikkinäisiä tuotteita...? Tässä on sähköpostini!

lisää kuvia

Löydät lisää kuviani instagramista sekä deviantartista.

lisää videoita

Löydät lisää videoitani youtubesta sekä twitchistä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä harrastat?


Tykkään tehdä luovia juttuja mutta sen lisäksi pidän monista muistakin jutuista kuten koiran kanssa tai ilman lenkkeily, pokemon gon pelaaminen sekä monet muut pelit, tanssiminen ja kuten mainittua melkolailla mitä vain luovaa.
Onko lemmikkejä?


Jep! Minulla on kaksi kissaa jotka kummatkin asuvat kanssani. Huolehdin myös välillä äitini neljästä koirasta ja kahdesta kissasta.
Lempimusiikki?


Joskus erittäin rauhallista musiikki kuten Saturn artistilta Sleeping at Last, joskus se on musiikkia jossa on hyvä rytmi ja bassoa, toisinaan taas leikkisää musiikkia. Se vaihtelee!
Teetkö tilaustöitä tai otatko vastaan ideoita?


Jep! Otan tällä hetkellä vastaan tilaustöitä. Joskus saatan ottaa myös ideoita vastaan jos pidän kyseisestä ideasta.
Missä asut?


Pohjoisessa Suomessa

a4baeddb-e329-4add-b3ec-367d95b534e8_edi